Skapa en broschyr i InDesign

Designa din egna professionella, utskriftsklara broschyr


Hämta övningsfilerna här (ZIP-format, 21MB)

Fusklapp för InDesign (Kortkommandon samt bilder som beskriver vad varje ikon gör)

Den här videokursen guidar dig genom processen att skapa en broschyr från grunden. Det första du behöver göra är att ladda ner självstudiefilerna som du finner länkar till ovan. Sedan kommer du komma igång med InDesign genom att skapa dokumentet. "The Pluralist" broschyr handlar om en resa till Banyan Cliffs och är ett tvåsidigt, tre-vikt broschyr i liggande läge. I den här första videon lär du dig att ange antalet sidor i ett dokument, dokumentorientering, antalet kolumner, och storleken på marginalerna. Om du behöver hjälp eller har frågor medan du gör denna tutorial kan du vända dig till Adobes användarforum för att få svar på alla frågor du kan tänkas ha.



Hämta in bilder och skapa grafik


Din nya dokumentet är korrekt inställt men det är tomt. Lär dig hur du snabbt lägger till befintliga bilder till din broschyr med InDesigns "Placera"-kommando. Lär dig hur du ritar och anpassar en linje för att separera och markera ditt innehåll.



Skriv och placera din text


Lär dig att lägga till text i dokumentet med hjälp av InDesigns textverktyg. Textverktyget gör det enkelt att skriva text direkt i dokumentet samt att kopiera och klistra in text som du har skrivit tidigare med en textredigerare eller ett ordbehandlingsprogram. Det är lätt att placera text vart du än vill genom att klicka och dra.



Stilsätt din text


Nu har du text som berättar om bilderna i din broschyr, men texten är svår att läsa och ser ganska tråkig ut på sidan. Lär dig använda InDesigns textverktyg för att ändra typsnitt, storlek, färg och justeringen på din text.



Skriv ut broschyren och visa världen


Du har nu skapat en iögonfallande broschyr med vackra bilder och en intressant historia. Men vad hjälper det om ingen ser det? I den sista videon, lär du dig att skriva ut InDesign-dokument eller exportera dem som en pdf som kan delas elektroniskt.



Obs: Alla hänvisningar till "The Pluralist", dess logotyp och / eller dess produkter eller tjänster är endast i demonstrationssyfte.