Rekommenderat att införskaffa en ritplatta

Om du har funderingar på att införskaffa Illustrator CC, eller redan har gjort det, så vill vi varmt rekommendera dig att införskaffa en ritplatta för att göra ditt arbete ännu lättare, för att inte nämna roligare.


Här kan du köpa prenumeration på Illustrator

Att rita någonting med musen är inte alltid det lättaste, något som många formgivare och illustratörer känner till väldigt väl, och det är därför som många, däribland vi, rekommenderar att du införskaffar dig en ritplatta.

Först och främst gör en sådan så att det blir mer naturligt att använda dig utav Illustrator, och detta stämmer även för Adobes andra program, vilket också leder till att det blir mindre fel när du ska rita mer komplexa former.

Vad för typ utav ritplatta som du vill ha handlar till största del om vad du vill hamna i för prisklass. Generellt sett så är de billigare ritplattorna fortfarande fullt funktionsdugliga men de kan också sakna vissa funktioner vilket innebär att du kan behöva använda dig utav genvägar på tangentbordet för vissa kommandon.

Oavsett så rekommenderar vi att du införskaffar en ritplatta om du vill göra ditt arbete lättare för dig och även roligare att ta itu med!