Bästa e-boken om InDesign CC

"Adobe InDesign CC klassrum i en bok" (engelsk), är det snabbaste, enklaste och mest heltäckande sättet att lära sig Adobe InDesign CC. Den bästsäljande serien av praktisk programvara utbildande arbetsböcker, erbjuder vad ingen annan bok eller utbildningsprogram gör. Boken är framtagen i samarbete med Adobes produkt experter.

mycket bra bok om InDesign CCAdobe InDesign CC klassrum i en bok innehåller 16 lektioner som täcker grunderna, ger otaliga tips och tekniker för att hjälpa dig att bli mer produktiv med programmet. Du kan följa boken från början till slut eller välja endast de lektioner som intresserar dig. Om man köper boken får man tillgång till till nedladdningsbara lektionsfilerna du behöver för att arbeta igenom de projekt som i boken. Köper du e-boken får du även tillgång till bok uppdateringar som omfattar nya funktioner som Adobe släpper för Creative Clouds kunder.

Boken är framtagen av Adobe Creative team. Detta är en bok som vi varmt rekommenderar till alla som vill komma igång med InDesign eller till dem som är experter och vill finslipa sitt sätt att jobba med InDesign CC.

Köp boken här