Använda Illustrator

Här får du reda på hur man använder Illustrator

Flytta projekt från Adobe Draw till Illustrator CC

För dig som gillar att ha möjligheten att arbeta när du är ute och rör på dig så är Adobe Draw ett ypperligt bra program, men hur gör du när du vill flytta projektet du arbetar med till Illustrator? Det går den här videon igenom.

Adobe Illustrator Draw – Illustrator för mobilen

För dig som vill kunna använda dig utav Illustrator vart du än befinner dig kan det vara trevligt att veta att Adobe Illustrator Draw finns tillgängligt och i videon nedan får du se ett par funktioner och tricks som du kan använda i det programmet.

Tio tips för nybörjare i Illustrator CC

Att komma igång med Illustrator CC kan vara frustrerande och då specifikt om man inte vet vart man skall börja någonstans. Det är därför trevligt att ha en video att vända sig till som ger tio smarta tips till nybörjare

Fem grymma funktioner i Adobe Illustrator CC

Vi har tidigare skrivit om att det är viktigt att känna till de olika funktionerna och verktygen som finns i de olika Adobe-programmen, däribland Illustrator, och videon nedan går igenom fem grymma funktioner som du kanske inte var medveten om.

Lär dig använda masker med opacitet i Illustrator

Det finns mängder utav olika saker som du kan göra i Illustrator och en utav dem är att du kan använda masker, eller masks, med olika opacitet för att skapa olika kreativa effekter med häftiga resultat.

Skapa illustrationer för alla typer av skärmar med Adobe Illustrator

Mer och mer information intas på mobila enheter och med det kommer också kravet på att illustrationer ska se bra ut på alla skärmar. Här kommer en extremt genomgående video om hur du kan göra just detta med Illustrator.

Skapa vektor-grafik i Illustrator CC via Adobe Shape

För dig som har en iPhone eller en iPad så finns det extra programvara från Adobe helt gratis som gör att du kan använda lite intressanta funktioner även när du är ute och rör på dig. Här är en utav de coolare

Ännu en guide för att skapa logotyper i Illustrator

Här finner du en guide som lär dig hur du använder Illustrator för att skapa en logotyp, komplett med filer som hjälper dig,

Använd bilder som penslar i Adobe Illustrator CC

Om du har en bild som du också vill använda som en pensel i Illustrator CC, något som kanske inte sker särdeles ofta men som likväl är en bra funktion att känna till, så är det här artikeln för dig!

Lär dig att använda det nya pennverktyget

För dig som har arbetat i Illustrator tidigare så känner du säkerligen till pennverktyget och du har, precis som många andra, hoppats att det kunde fungera lite annorlunda. Lyckligtvis så är detta precis vad som har skett i Illustrator CC.