Mallar - Indesign

Oavsett om du bara söker efter att få lite inspiration eller om du verkligen behöver få tag på någonting som du kan börja att arbeta med direkt så är mallar det självklara alternativet. Vi har har samlat ett antal mallar som ni kan använda er av helt gratis.

Observera att mallarna är licenserade under Creative Commons som ni kan läsa mer om här.

Kort och gott så innebär det att du har rätten att dela med dig utav, använda och modifiera mallarna så länge som du refererar till källan och inte använder mallarna i kommersiellt syfte (med andra ord, det är inte tillåtet att sälja mallarna). utöver dessa restriktioner är ni fria att använda mallarna som ni vill.

Bokmall med flera sidor


Ovan finner ni en snygg, men ändå stilren, mall för böcker som ni kan använda er utav för att lyfta fram era texter i bokformat.

Ladda ner Bokmall med flera sidor för Indesign här.

Flersidig broschyrmall


Att skapa snygga broschyrer är inte alltid det enklaste men med mallen ovan kan ni komma en bra bit på vägen!

Ladda ner Flersidig broschyrmall för indesign här.

Fyrsidigt informationsblad


Ett simpelt, men väldigt effektivt, sätt att sprida information på är helt enkelt att ha ett informationsblad som man kan använda sig utav. Här finner ni ett sådant i blått och lila samt även i blått och beigt.

Ladda ner Fyrsidigt informationsblad (blått/lila) för indesign här
Ladda ner Fyrsidigt informationsblad (blått/beigt) för indesign här

Ett färggladare CV


Det finns få saker som faktiskt fär en att fokuera på någonting som lite färg. Det passar kanske inte till alla men för dig som vill ha ett färggladare CV så är det här definitivt mallarna att arbeta med för dig.

Ladda ner Ett färgladare CV (3 mallar) för indesign här

Nyhetsbrevsmall


Det spelar egentligen ingen roll om du vill sprida information inom företaget eller utanför det, oavsett så är det viktigt att ha en snygg och trevlig design som du kan väcka intresse med. Här finner ni två olika mallar för ett nyhetsbrev.

Ladda ner Nyhetsbrevsmall (blå) för indesign här
Ladda ner Nyhetsbrevsmall (brun) för indesign här

Flexibel och stilren broschyrmall med flera sidor


För dig som arbetar med text och bild är det nu säkerligen en självklarhet att dessa ska komplementera varandra , utan att ta ut varandra helt. Den här broschyrmallen tillåter dig att göra just det.

Ladda ner Flexibel och stilren broschyrmall med flera sidor för indesign här

Stilrena CV-mallar - Innehåll över stil


Ibland är det viktigare att du verkligen får fram information som du vill framföra och det är vid sådana tillfällen som ett stilrent CV kan vara av yttersta vikt. Här finner ni fyra separata mallar som åstadkommer just det.

Ladda ner Stilrena CV-mallar - Innehåll över stil för indesign här

Utvikbar presentationsfolder


En lite intressantare idé när man ska presentera något är att göra en lite annorlunda design. Här finner du en utvikbar presentationsfolder som du kan använda för att presentera din information på ett uppseendeväckande vis.

Ladda ner Utvikbar presentationsfolder för indesign här

Mallarna ovan kan ni finna på Design Freebies.