Ännu en guide för att skapa logotyper i Illustrator

Hämta övningsfilerna här (ZIP-format 2MB)

Fusklapp för Illustrator (Kortkommandon samt bilder som beskriver vad varje ikon gör)

Skapa en logotyp för att framföra ditt varumärke!



Adobe Illustrator kan göra en konstnär av oss alla! Följ med på denna serie av videor och upptäck hur enkelt det är att skapa en personlig logotyp med hjälp av vektorbaserade bilder, som kan skalas till valfri storlek utan att förlora kvalitet. Vi lägger grundstenarna för din logotyp i den här första videon genom att dra några grundläggande former i Illustrator.



Manipulera former som ett proffs


Se hur enkelt det är att använda de verktyg som finns i Illustrator för att justera de former som du just skapade för att få dem ser precis som du vill att de ska se ut för din logotyp.



Att färglägga former är busenkelt


Finjustera färg och skuggning av formerna du just skapat samtidigt som du bekantar dig med färg- och gradient-verktygsalternativen tillgängliga i Illustrator.



Nu har du ritat din logotyp


Om du trodde att rita och färgformer var lätt, vänta tills du ser hur lätt det är att lägga till och redigera fördefinierade former till din design med hjälp av symbolbiblioteket som finns i Illustrator. Med bara några klick får du se hur enkelt det är att blåsa liv i din logotyp!



Mer verktyg för symboler


Nu när du har alla dina symboler på plats, se i denna video hur att redigera dina symboler är lika enkelt som att redigera dina former i Illustrator.



Krydda till din logotyp med effekter


Ingen design är komplett utan att lägga i några snygga effekter och din logotyp är inget undantag. Avsluta din design genom att lägga in en trevlig skuggeffekt med ett par klick.

Avsluta med din text


Och slutligen, personifiera logotypen och gör det till din egen genom att lägga till ditt namn som text till den slutliga utformningen. Nu är du färdig och kan gå ut och använda denna logotyp för att marknadsföra dina nypräglade färdigheter!