Ladda ner Illustrator

Ladda ner Illustrator kan göras på flera olika sätt. Här listar vi 3 av dem

1 Ladda ner Illustrator gratis i 7 dagar

Adobe tillhandahåller en testperiod på 7 dagar där du obegränsat kan pröva programmet. När tidsperiod är slut kan du välja att sluta använda Illustrator eller så kan köpa en licens och därmed fortsätta använda det. Observera att du behöver säga upp tjänsten innan prövotiden går ut annars övergår det automatiskt till en betal-prenumeration.
Ladda ner gratis här

2 Köp / prenumerera på Illustrator

Har du redan bestämt dig att och du vill köpa det direkt. Dock går det inte att köpa programmet med en engånssumma utan Illustrator kommer i prenumererationsform. Du väljer att betala månadsvis eller årsvis.
Prenumerera på programmet här

3 Prenumerera på Creative Cloud

Adobe har ju förutom Illustrator över 20 appar som underlättar digitalt skapande. Appar som tex Photoshop, Indesign, Dreamweaver etc. Om du väljer att prenumerera på Creative Cloud så får du förutom Illustrator även tillgång till alla dessa. Välj mellan att betala måndadsvis eller årsvis.
Prenumerera på Creative Cloud här

Upp till 60% rabatt

Om du är student eller lärare kan du få 60% rabatt. När du skapar ett adobe konto är då viktigt att du anger detta i registreringsprocessen.
Välj fliken "Studerande och lärare" på denna sida för att få rabatt.

100 GB Cloud utrymme

Ovavsett om du väljer att prenumererar bara på Illustrator eller väljer Creative Cloud så ingår det 100GB av cloud utrymme. Du kan alltså spara dina dokument i molnent och ha tillgång till dem på olika enheter.