Ladda ner Indesign gratis

ladda ner IndesignDu vet väl att du kan ladda ner Indesign gratis i 30 dagar. Det är perfekt om du inte riktigt vet om det är produkten är rätt produkt för dig. Men vi här på indesign.se garanterar(nästan) att du kommer att gilla det. Det är enkelt att ladda ner Indesign, klicka  bara på denna länk till nerladdningssidan hos Adobe.

I vanliga fall brukar man kunna ladda ner produkter för att testa dem men då med borttagna funktioner. Men du kan testa fullversionen av Indesign. Alla funktioner kan du utforska.

Nerladdningsprocessen sker i enkla steg
1 Klicka på "Hämta nu" på denna sida
2 Logga in eller skapa ett Adobe-konto om du inte redan har det
3 Följ instruktionerna för att ladda ner Indesign

Så här ser nerladdningsknappen ut

ladda ner indesign knapp

Programmet är rätt stort men man laddar ner med ett nerladningsprogram som sköter eventuella avbrutna nerladdningsförsök. Så skulle nerladdningen bli avbruten är det bara att klicka på fortsätt ladda ner. Det är väldigt smidigt.

När du har laddat hem Adobe produkten så är det bara att installera och därefter börja trolla med detta fantastiska verktyg. I och med CS5 kan du till och med breda ut ett stycke över flera kolumner plus många andra tricks.

Efter 30 dagars prövotid så kommer du mer eller mindre garanterad vara såld på denna mjukvara och vad den kan göra. Du får då instruktioner om hur du köper Indesign.

Denna mjukvara var från början till för att skapa fysiska trycksaker men har även utvecklats till att enkelt även skapa pdf-dokument.