Lär dig mer om InDesign med hjälp av videokurser

Adobe InDesign är ett program som utan tvekan är bra att behärska eftersom det gör skapande av layout betydligt enklare och dessutom ger det ett proffsigt resultat som fungerar i såväl privata som professionella sammanhang. Att lära sig programmet på egen hand kan dock vara svårt och därför kan det vara bra att ta hjälp utifrån. Detta behöver dock inte innebära att man måste delta i kurser för att lära sig hur programmet fungerar, det går bra att bedriva självstudier online genom att titta på olika hjälpvideos.

Hitta den hjälp du behöver

När man ska lära sig att använda InDesign finns det mer hjälp att få online än man kan tro vid första anblicken. Adobe har själva tagit fram videos som kan vara till stor hjälp när man vill lära sig mer om hur programmet fungerar och hur man gör för att åstadkomma det man vill. För att använda denna hjälpen går man in på Adobe TV som man enkelt tar sig till via Adobes hemsida och där finns sedan alla videos utlagda på ett sätt som gör att det är lätt att hitta det man söker.

Lär dig allt från publicering i surfplatta till hur de nyaste funktionerna fungerar

På Adobe TV kan både nybörjare och mer erfarna användare få hjälp med allt från att publicera material i surfplattor till att utnyttja de senaste funktionerna i senaste versionen av InDesign till max. Här går det att få hjälp med att göra om CS5.5 till HTML5 och man kan även gå en snabbkurs i hur man skapar en digital tidning. Videoinläggen varierar i längd beroende på hur omfattande avsnitten är och man kan söka efter nya videoinlägg eller sortera inläggen i bokstavsordning för att hitta det man är ute efter.