Utmärkta kurser på Lynda.com

För dig som känner att det är lättare att lära sig att använda ett program genom att se på videor och gå igenom samma procedur som videoskaparen så finns det ett alldeles utmärkt alternativ för att få dig att komma igång med Indesign CC, nämligen Lynda.com.

Lätt att hänga med i lektionerna

För vissa utav oss är det inte alltid det lättaste att hänga med i hur ett program fungerar enbart genom att följa en instruktionsmanual eller liknande material. För de som har det lättare att lära sig genom visuella medium, alltså videor, så finns det lyckligtvis en rad med platser som man kan vända sig till. Och en utav dessa är lynda.com.

För dig som precis har börjat lära dig, eller som vill börja lära dig, om Indesign och hur du kan använda det effektivt så rekommenderar vi Indesign CC Essential Training som går igenom grunderna av programmet, hur du skapar och manipulerar ett dokument samt grundläggande funktioner.

Det här kan vara ett bra alternativ om du inte känner för att sitta och läsa igenom en bok för att få förståelse för Indesign och det fina är dessutom att kurserna kan bli uppdaterade om det kommer uppdateringar.

För dig som är intresserad av lite mer avancerade funktioner så finns det även kurser för dig, gör bara en snabb sökning efter Indesign på sidan så kommer du få upp mängder med olika kurser som du kan ta del utav.