Indesign CC – Smidigare än någonsin

För dig som har haft tvivel på om du ska börja att prenumerera på Indesign CC så kan vi nu berätta att det aldrig har varit smidigare att arbeta med Indesign än vad det är i dagsläget!

Mycket smidigare än tidigare

Användarvänligheten och effektiviteten med att arbeta med Adobes Indesign CC har aldrig varit bättre än vad det är i dagsläget och med lite tur så kommer det också att bli ännu bättre i framtiden.

Dels så handlar detta om att Adobe nu äntligen har lanserat Comp CC vilket gör det möjligt för dig att snabbt och enkelt skissa upp ett projekt som du sedan kan använda dig utav i just Indesign. Det trevliga med det här är helt enkelt att du för första gången kan börja arbeta med samma saker som Indesign även när du är ute på resande fot utan att behöva ta fram din bärbara dator.

Nu när alla programmen även har anslutits via Creative Cloud, det bibliotek som innebär att du kan dela olika figurer, penslar och så vidare direkt via programmen som du använnder, oavsett om det är via mobilen eller om du sitter vid en dator.

Det i sin tur innebär att du utan problem kan flytta dig ifrån exempelvis Photoshop direkt in i Indesign med den bilden eller den penseln som du just skapade.

Kort och gott så har det aldrig varit lättare att arbeta med Indesign, samt Adobes andra produkter, så om du ska ta chansen så rekommenderar vi att du gör det redan idag!